Meer impact met jouw merk

En impact kan je pas maken als je zichtbaar bent. Niet alleen aanwezig, maar voelbaar en zichtbaar doordat je er bovenuit steekt. Je merk moet opvallen. Vanuit relevantie en authentieke waarde. 

Met effectieve marketing bereik je dan je doelgroep. Voeg daar die essentiële waarde aan toe en er ontstaat merkbeleving die telkens opnieuw beleefd wil worden. Een blijvende verbinding. Je verbind op gevoel, en daar maak je impact!

» Is de waarde en relevantie van jouw merk goed zichtbaar?
» Gun je je doelgroep die ultieme merkbeleving? En geef je ze die dan ook?
» Leeft je merk? Bij je doelgroep? Maar ook in je bedrijf, bij je personeel? En bij jouw als leider?

Dit zijn zomaar een paar issues waar je als bedrijf, of leider daarvan, mee te maken hebt. De beleving van je merk is essentieel voor de groei van jouw bedrijf. En de zichtbaarheid van jouw merk is noodzakelijk voor de impact die je kan maken. 

Do you want to be
generally liked,
or deeply adored?

Finding your 'white space'

In het traject Living Your Brand gaan we op zoek naar de essentie in jouw onderneming.

Naar die unieke kernwaarden waar je merk voor staat. Wat jouw bedrijf de wereld te bieden heeft. Wie ze helpt en wat ze bijdraagt. We kijken met een kritische blik naar jouw doelgroep en samen vinden we zo de juiste manier waarop je doelgroep jouw merk wil beleven. Hoe en waar je ze kan bereiken. Met welke tone-of-voice, op welke manier en met welke beleving jij ze kan bereiken.

Na het ontdekken, luisteren, analyseren, kritisch zijn, onderuit halen, herontdekken en opnieuw opbouwen, gaan wij verder. Want wat heb je aan een heel mooi product als niemand het kent? Wat heb je aan mooie waarden, als je het niet kan overbrengen op je doelgroep?

» We positioneren je merk op de juiste plek in de markt.

» Wij (re)branden je merk waar nodig is zodat het weer exact uitstraalt waar het voor staat

» Wij zorgen dat jij de visuele tools hebt om ook echt te verbinden met je doelgroep

» We maken een strategische plan voor je marketing zodat je zichtbaarheid verbeterd wordt

» We implementeren wat nodig is (oftwel… we bouwen je website, zorgen voor aankleding van je pand, regelen je drukwerk, organiseren de marketing voor je event, plannen de lancering van je merk, schrijven je teksten, zetten email campagnes voor je op, enz…)

» We laten je kennis maken met online ondernemen en kijken of er een manier is die te gebruiken is en past bij de marketing van jouw merk.

Onder leiding van mij werken we met mijn hele netwerk aan meer impact voor jouw merk!

Vernieuwend, verrassend, authentiek,
origineel en doeltreffend. Dat is mijn ervaring
in de samenwerking met gedesign.

Herman Verheij

De toekomst is aan mensen en merken met een positieve impact, vanuit authentieke kracht en waarde

Hieronder staat een merk die wij mochten positioneren in de markt door een complete rebranding te doen. Van alleen bekend in de vakwereld, is e/MTIC nu bekend in de hele regio en de politiek. Het merk hebben we gelanceerd op een super gaaf event in samenwerking met de TU/eindhoven. Met als toppunt van de dag; de officiële MoU die werd, voor ondertekening, de zaal ingevlogen door een drone.

branding en zichtbaarheid

van logo naar betekenisvol merk

e/MTIC - Samenwerkingsverband Royal Philips, TU/e, MMC, Kempenhaeghe en CZH. Verhaal: Verbeteren van de kwaliteit van de gezondheidszorg door een ecosysteem te creëren en uit te breiden dat een snellere weg naar high-tech gezondheidsinnovaties mogelijk maakt.

verdieping / positionering merk / ontwerpen merk / branding lancering event / ...