voor ondernemers

Verbinden vanuit jouw authentieke kracht

Heb je een mooie onderneming maar voelt het alsof je tegen een plafond aan zit? Wil je graag doorgroeien naar het volgende level? Of ben je nog nieuw in het ondernemerschap en wil je je onderneming gelijk goed in de markt zetten?

Jij hebt iets unieks te bieden en er zijn mensen die juist dat zoeken. Laten we dan jouw kracht omzetten naar een authentiek merk. Jouw merk goed positioneren en zo je klanten de juiste merkbeleving geven zodat je blijvende verbinding maakt en jouw merk kan groeien.

»  JA, ik wil groeien met mijn onderneming!

voor bedrijven

Meer zichtbaarheid, intensere merkbeleving en groei

Heb je een goedlopende onderneming, maar wil je beter zichtbaar zijn in je markt? Wil je dat jouw doelgroep jou ziet als marktleider? Dat jouw merk als een magneet klanten naar zich toetrekt?

Laten we de essentie van jouw merk verbeelden in jouw branding en mensen raken. De zichtbaarheid van je merk vergroten door een effectieve marketing strategie toe te passen zodat je veel meer impact hebt en jouw bedrijf kan groeien.

»  Yes, ik wil meer impact met mijn merk

Groeien vanuit jouw kracht

Mijn passie is om ondernemers en bedrijven te helpen, hun merk (weer) sterk de wereld in te brengen vanuit hun authentieke kracht. Zodat ze de juiste doelgroep raken en een blijvende verbinding kunnen opbouwen. Een merk worden dat (nog) meer positieve impact geeft en met een sterke focus kan groeien.

Ik weet namelijk dat een merk dat opvalt vanwege eigenheid en relevantie een blijvende impact maakt. Als je dan met effectieve marketing je doelgroep weet te bereiken, creëer je een merkbeleving voor je klant die ze telkens weer opnieuw willen beleven. Je verbindt op gevoel, en dan maak je positieve impact!

Klant aan het woord

Als praktijk wilden we onszelf graag meer laten zien binnen Nijkerk. Na een brainstormsessie en het bedenken van de naam heeft Gerda een mooi logo ontworpen met exact de symboliek erin verwerkt die wij wilde uitstralen. De rest van de communicatie volgde ook snel. Resultaat is dat ze al ruim 10 jaar naar volle tevredenheid onze partner is in onze branding en marketing. En als praktijk blijven wij groeien.

Verloskundigenpraktijk de Oorsprong