Heb je vragen of wil je graag contact?

Laat het me weten! Bellen mag altijd maar omdat ik vaak aan het luisteren, het brainstormen en aan het creëren ben aan betekenisvolle merken, ben ik niet altijd telefonisch bereikbaar.

Het beste kan je mij bereiken via contact@gedesign.nl. Ik lees alles en doe mijn best binnen 48 uur te reageren. Uiteraard van maandag tot en met vrijdag.

Wil je snel contact? Stuur dan een appje naar 06 412 677 16

Gedesign is onderdeel van Living Your Brand. Wij versterken elkaar door naast designs ook advies en strategie aan te bieden, waardoor we jou een totaaloplossing kunnen geven.

gedesign
Postadres:
Reigerlaan 25
3862 KX Nijkerk

Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren!

Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren!

Want in de essentie draait het natuurlijk allemaal om wat we voor elkaar kunnen doen. Wat we kunnen betekenen in of juist kunnen bijdrage aan deze mooie wereld. Welke impact we kunnen maken. Laat jouw verhaal en het verhaal van jouw onderneming mij ook inspireren.

Op linkedIn kun je me vinden en via facebook en instagram post ik geregeld nieuw werk, nieuwe ideëen, nieuwe inzichten of soms een ‘moment of inspiration’.

Laten we contact maken en brainstormen over jouw unieke merk. Zodat we samen meer impact kunnen maken. Meld je aan voor een gratis brainstormsessie en vertel me jouw unieke verhaal.

Mijn passie is om ondernemers te helpen, hun merk (weer) sterk de wereld in te brengen vanuit hun authentieke kracht. Zodat ze de juiste doelgroep raken en een blijvende verbinding kunnen opbouwen. Met een merk dat voor meer impact zorgt en bijdraagt aan de groei van de onderneming.